Servicii

Servicii IT la cel mai înalt nivel!

Creare site

Orice companie are nevoie de o bună promovare, precum și de crearea unei imagini pe piață. Pentru ca afacerea dumneavoastră să existe on-line, aveți nevoie de un site web. Indiferent dacă sunteți o firma mai mică sau o companie mare, dispunem de resursele, experiența și creativitatea necesară pentru a pune în aplicare planul dumneavoastră de promovare on-line.  Astfel noi reușim cu succes să realizăm site-uri optimizate pentru desktop, tabletă și telefon, cu un conținut potrivit pentru utilizatori.

Administrare Website

Internetul este un mediu în permanentă schimbare ce oferă acces la o piață globală tuturor companiilor. De aceea afacerea dumneavoastră merită să țină pasul ideilor inovatoare, fapt realizat prin actualizarea în permanență a informației, pozelor, evenimentelor, știrilor și a conținutului de pe site-ul dumneavoastră.

Nu dispuneți de timpul și resursele necesare pentru a vă ocupa de aceasta ? Noi vă oferim soluția. Pentru noi este important nu doar să adaptăm ci mai ales să anticipăm aceste schimbări.

Internet magazin

Aveți produse pe care doriți să le realizați? Magazinul on-line este soluția optimă pentru dumneavoastră. Acesta vă oferă comoditatea și rapiditatea de care aveți nevoie, fiind accesibil 24/7.

Nu ezita, fii tu liderul printre concurenți ! 

Web Design

Dă culoare ideilor tale !

Creativ Soft dezvoltă ideea clientului într-un mod creativ, punîndu-vă la dispoziție site-uri moderne, fiabile și la prețuri accesibile pentru orice tip de companie, construind împreună viitorul comerțului on-line.

Outsourcing

Activitatea de outsourcing este dedicată companiilor străine care doresc să elaboreze site-uri de calitate înaltă însă la un buget redus. La noi outsourcingul desemnează 3 elemente: rapiditate, calitate și preţ redus.

Aplicații Android

Proiectarea și dezvoltarea de aplicații web.

Dezvoltarea aplicațiilor pentru Android