Recenzii

Aprecierea clienților contează!

Corso

 ,,Un proiect bine realizat înseamnă un antreprenor mulțumit. Un antreprenor mulțumit, înseamnă o mulțime de clienți satisfacuți. 
Mulțumim echipei Creativ Soft pentru un site frumos și ușor de navigat. Ați dat dovadă de seriozitate și punctualitate. Atitudinea este totul!
Cu siguranță și cu alte proiecte vom colabora.

Succese în continuare. 

Nicolae Hudic, Director

Kosmetichka

 Mulțumesc mult băieților de la Creativ Soft. Site-ul nostru a ieșit super. Panou de administrare foarte comod, plus la asta și design-ul este perfect. Însă și mai mult ne-a bucurat prețul care a fost foarte atrăgător. 

Cu plăcere RECOMANDĂM!

Ecaterina, Administrator

EuroGlass

Compania Euroglass Garant SRL este recunoscătoare Companiei Creativ Soft SRL pentru organizarea și executarea de înaltă calitate a lucrărilor la dezvoltarea și crearea de design a site-ului companiei noastre www.euroglass.md.

Toate lucrările s-au efectuat la un nivel creativ și într-un timp scurt. Lucrările de îmbunătățire a site-ului au fost efectuate rapid și fără costuri suplimentare.

Dorim să menționam că un rol activ în cadrul proiectului de dezvoltare a site-ului l-a avut programatorul care a realizat proiectul, care a ajutat la aranjarea gândurilor și ideilor pentru obținerea rezultatelor excelente.

Avem plăcerea de a recomanda compania Creativ Soft SRL ca un partener profesionist și de încredere.

Igor , Administrator

Paradyz Showroom

Am fost impresionați de profesionalismul și seriozitatea echipei CreativSoft. De o deosebită utilitate ne-a fost abilitatea acestora de a crea rapid, eficient și estetic site-ul nostru.

Datorită profesionalismului membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitarile noastre legate de servicii IT.

Echipa Paradyz Showroom este ferm convinsă că CreativSoft este un colaborator prefesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa și apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.

Jereghi Gheorghe, Director General

Centrul Medical OculusPrim

În numele Centrului Medical OculusPrim, Incrus SRL îmi revine deosebita plăcere de a va transmite sincerele noastre mulțumiri pentru amabilitatea și profesionalismul cu care ne-ați oferit suportul și colaborarea dumneavoastră întru realizarea site-ului nostru www.oculusprim.md.

Realizat cu succes se bucură de aprecierea vizitatorilor grație conținutului variat, cu o paleta bogată de informație, pe care le-am conceput și le-am realizat în parteneriat comun.

Vă mulțumesc pentru colaborare. Primiți gîndurile noastre bune, precum și asigurarea că Centrul Medical OculusPrim va fi alături de inițiativele și proiectele dumneavoastră.

Angelica Jardan, Director