logo
Viber Phone Whatsapp
top button Created with Sketch.

Landing page

Landing page - este asemenea unei cărți de vizită a afacerii dvs în mediul online. Dacă doriți să vindeți un anumit produs sau serviciu sau să informați potențialii clienți despre promoțiile viitoare, atunci landing page-ul este instrumentul de marketing ce se descurcă de minune cu sarcina respectivă. 

Site corporativ

Site-ul corporativ este imaginea companiei, reprezentarea oficială a companiei dvs. în rețea. Misiunea sa este să definească imaginea pozitivă și de succes a companiei dvs. La noi găsiți servicii de creare site-uri personalizate all-inclusive, cu un timp de încărcare sub 3 secunde, datorită unui cod sursă foarte bine optimizat pentru un loading time scăzut.

Magazin Online

Soluția optimă pentru a converti 85% din vizitatorii site-ului în clienții dvs? Este cu siguranță, o vitrină decentă de prezentare on-line a produselor ce include catalog de produse și servicii, coș de cumpărături, wishlist personalizat, filtre pentru sortarea produselor și multe alte opțiuni adaptate cerințelor consumatorilor dvs!

Catalog online

Realizam catalog online de produse cu design personalizat, 100% responsive, de la doar 660 de euro, Hosting inclus! Cu ajutorul acestuia, iti poti expune propria oferta de produse si servicii 24h / zi, 7 zile / saptamana.

 

Tehnologii folosite

ALTE SERVICII

ALTE SERVICII

Contactați-ne

Contactați-ne