Отзывы

Нам важно мнение каждого клиента!

Amex

"Vreau sa le multumesc echipei CreativSoft pentru  ajutorul acordat  in crearea, executarea si dezvoltarea site-ului nostru, www.amex.md. Datorita lucrarilor  foarte rapide si calitative,
acesta a devenit mai clar, comod si mai usor de folosit. Din partea companiei Cadazo Novitec SRL,  va dorim succese in continuare in dezvoltarea serviciilor web si cit mai multi clienti fideli. BRAVO!!!!"

Serghei Politov, Director

"Fiind o companie cu ambitii si aspiratii mari am avut cerinte pe masura si in ceia ce tine de domeniu web al companiei. Am fost cuceriti de solutiile personalizate oferite de CreativSoft care ne-au ajutat sa atingem obiectivele propuse, acum avem un site cu un design web atractiv si cu un continut bine organizat. Tinem sa va multumim pentru profesionalizmul si dedicatia echipei, va dorim multi clienti satisfacuti in continuare."

Valeriu Verdeș, Director

Corso

 ,,Un proiect bine realizat înseamnă un antreprenor mulțumit. Un antreprenor mulțumit, înseamnă o mulțime de clienți satisfacuți. 
Mulțumim echipei Creativ Soft pentru un site frumos și usor de navigat. Ați dat dovadă de seriozitate și punctualitate. Atitudinea este totul!
Cu siguranță și cu alte proiecte vom colabora.

Succese în continuare. 

Nicolae Hudic, Director

Kosmetichka

 Multumesc mult baietilor de la Creativ Soft. Site-ul nostru a iesit super. Panou de administrare foarte comod, plus la asta si design-ul este perfect. Insa si mai mult ne-a bucurat pretul care a fost foarte atragator. 

Cu placere RECOMANDAM!

Ecaterina, Administrator

EuroGlass

Compania Euroglass Garant SRL este recunoscătoare Companiei Creativ Soft SRL pentru organizarea și executarea de înaltă calitate a lucrărilor la dezvoltarea și crearea de design a site-ului companiei noastre www.euroglass.md.

Toate lucrările s-au efectuat la un nivel creativ și într-un timp scurt. Lucrările de îmbunătățire a site-ului au fost efectuate rapid și fără costuri suplimentare. Dorim să menționam că un rol activ în cadrul proiectului de dezvoltare a site-ului l-a avut programatorul care a realizat proiectul, care a ajutat la aranjarea gândurilor și ideilor pentru obținerea rezultatelor excelente. Avem plăcerea de a recomanda compania Creativ Soft SRL ca un partener profesionist și de încredere.

Igor , Administrator

Paradyz Showroom

Am fost impresionati de profesionalismul si seriozitatea echipei CreativSoft. De o deosebita utilitate ne-a fost abilitatea acestora de a crea rapid, eficient si estetic site-ul nostru. Datorita profesionalismului membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre legate de servicii IT. Echipa Paradyz Showroom este ferm convinsa ca, CreativSoft este un colaborator prefesionist si de incredere pentru orice companie cu care ca relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

Jereghi Gheorghe, Director General