Servicii

Servicii IT la cel mai înalt nivel!

Creare site

Crearea unui website - o etapă importantă a  procesului de branding și marketing al afacerii dvs!

Noi vă oferim soluții web complete profesionale adaptate oricărui tip de afacere: 

 1. Landing page - este asemenea unei cărți de vizită a afacerii dvs în mediul online. Dacă doriți să vindeți un anumit produs sau serviciu sau să informați potențialii clienți despre promoțiile viitoare, atunci landing page-ul este instrumentul de marketing ce se descurcă de minune cu sarcina respectivă. 

 2. Site corporativ - este imaginea companiei, reprezentarea oficială a companiei dvs. în rețea. Misiunea sa este să definească imaginea pozitivă și de succes a companiei dvs. La noi găsiți servicii de creare site-uri personalizate all-inclusive, cu un timp de încărcare sub 3 secunde, datorită unui cod sursă foarte bine optimizat pentru un loading time scăzut.

 3. Catalog de produse / Magazin online - Atrage mai mulți clienți și crește-ți vânzările! Un site ușor administrabil, funcțional și modern pentru mediul online de afaceri, cu un design profesional vă ajută să vă definiți corespunzător imaginea virtuală a afacerii dvs! O vitrină decentă de prezentare on-line pentru produsele dvs. ce include un catalog de produse și servicii, coș de cumpărături, wishlist personalizat, filtre pentru sortarea produselor conform caracteristicilor sale și multe altele - reprezintă cea mai bună soluție pentru a converti 85% din vizitatorii site-ului în clienții dvs! Catalina

Soluții web personalizate

   Pachete standard, template-uri plictisitoare și soluții ordinare, care nu se potrivesc defel cerințelor și aspirațiilor dvs?
Dacă vă aflați într-o astfel de situație, evident că sunteți în căutarea unor soluții web personalizate. Dinamici si plini de entuziasm, vrem să credem că suntem exact echipa potrivită în căutarea dvs. de a găsi ceva perfect adaptabil nevoilor afacerii dvs!

   Nu vă limitați la un pachet construit pentru toate tipurile de afaceri! Noi știm deja că fiecare afacere este unică și pentru a prospera, are nevoie de implementarea unor soluții web customizate, care ar simplifica procesele de management și ar spori eficiența în comunicare, raportare, supraveghere, analiză sau orice altă nevoie a companiei dvs. Sisteme CRM (integrare CRM), aplicații de facturare, instrumente financiare, sisteme de management al evenimentelor, sisteme de sondaj, sisteme eCommerce la comandă - sunt doar cîteva opțiuni al spectrului larg de servicii web personalizate dezvoltate în cadrul laboratorului de creații CreativSoft!

   Suntem pregătiți de orice provocare!

Web Design

Ideile sunt rădăcinile creației.
Dă culoare ideilor tale !

75 % din vizitatori își crează o primă impresie a companiei dvs. după design-ul site-ului! 
Prin utilizarea  elementelor de "wow", alegem arhitectura de design perfectă pentru succesul afacerii dvs.  
Un design unic a site-ului este o parte importantă a procesului de branding și marketing al afacerii dvs.
Fiecare pagină este schițată individual și editată conform preferințelor clienților noștri!

Outsourcing

 CreativSoft oferă servicii de outsourcing de cel mai înalt nivel, care ar contribui la reducerea costurilor afacerii tale prin eficientizarea componentei IT, furnizarea de soluții optime și aplicarea în folosul tău a cunoștințelor noastre!  Rapiditate - Eficiență - Costuri reduse!

De ce mai repede? Pentru că timpul înseamnă bani. 
De ce mai bine? Pentru ca suntem profesioniști si deținem o expertiză care ne permite să finalizăm proiecte într-un interval scurt de timp, dispunem deja de resursele necesare și ne rămîne doar să le mobilizăm!
De ce mai ieftin? În mod normal, ai avea nevoie de resurse tehnice, de specialiști IT și de sisteme de operare a datelor. Ai mai avea nevoie de forță brută de muncă: angajări masive care ar presupune selecții, interviuri și traininguri. Toate cele menționate mai sus implică taxe și costuri enorme, resurse umane și de timp. Outsourcingul îți oferă calitate superioară la un preț redus. Obții serviciul funcțional mult mai repede, salvezi din resursele companiei și economisești bani!

Încă mai stai la îndoială?

Graphic Design

Transmite  mesajul cheie al companiei tale! Creativitatea si profesionalismul echipei noastre se oglindesc în mulțumirea clienților noștri. Oferim servicii complete de graphic design și oferim mereu idei noi  privind tendințele moderne în branding.

 1. Corporate Identity & Branding Design 
  • Logo-uri
  • Cărți de vizită
  • Tricouri cu logo-ul imprimat
  • Foi cu antet
  • Design la siglă
  • Brandbook
 2. Print design
  • Afișe
  • Postere
  • Catalog
  • Calendar
  • Flyere
  • Cărți poștale
  • Broșuri
  • Plicuri
  • Bannere

Promovare online

Promovează afacerea ta!
Ne concentrăm pe obiectivele care conteaza pentru dvs. - targetarea clienților și creșterea vînzarilor!

 • Creștem numărul de potențiali clienți 
 • Creăm o audiență direct interesată de produsele și serviciile dvs.
 • Creștem numărul de vizitatori pe website 
 • Creștem gradul de recunoaștere al mărcii dvs.
 • Facilităm interacțiunea cu clienții 
 • Direcționăm reclamele

Folosim metode de promovare a site-ului dvs, al căror efect durează mult:

 • Facebook Ads - o componentă esențială în strategia de promovare a afacerii tale, deoarece secretul unei campanii reușite - este să-ți cunoști clienții. Este important să-i menții angajați și conectați de afacerea ta, să fii prezent acolo unde sunt consumatorii tăi, astfel încât să fii mereu prima lor opțiune. Unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei este definirea audienței perfecte in funcție de date demografice,interese și comportament - Tu hotarăști cînd, cui și cu ce buget!

 • Google Adwords - profită de milioanele de căutari pe care utilizatorii le fac în Google, în fiecare zi. Lasă anunțurile Google Adwords să îți reprezinte afacerea – hotărăște cine și cînd o să îți vadă publicitatea. Noi reușim să elaborăm strategii de promovare ce transformă bugetul tău de marketing în profit! Noi îți definim afacerea printr-un conținut unic și atractiv, continuu optimizând elementele interne ale site-ului. Creăm și optimizăm campanii, mărim conversiile și maximizăm rentabilitatea investiției tale! 

Vrei și tu primul loc în Google? Vrei să îți creștem traficul, clienții și vînzările?
Contactează-ne pentru campanii bine implementate și optimizate!

Aplicații mobile

60% din intrările de pe internet sunt efectuate de pe telefonul mobil.
Compania dvs. deține o aplicație mobilă? Indiferent de răspuns, clienții dvs. sunt deja acolo! 

Următorul pas în evoluția unei afaceri este proiectarea și dezvoltarea unei aplicații mobile personalizate pentru a asigura accesibilitate maximă clienților dvs. Menține în timp real și permanent contactul cu clienții și răspunde nevoilor acestora! Solicită proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor mobile (Android sau IOS)!