logo
Viber Phone Whatsapp
top button Created with Sketch.

Creare site

De ce ati avea nevoie de un site web și care ar fi avantajele creării acestuia? Orice site web îndeplinește concomitent mai multe funcții, printre care:
- Funcția informativă
- Funcția de marketing
- Funcția de promovare a imaginii companiei

Mai mult

Aplicații mobile

60% din intrările de pe internet sunt efectuate de pe telefonul mobil.

Menține în timp real și permanent contactul cu clienții și răspunde nevoilor acestora. Solicită proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor mobile!

Mai mult

Web & Graphic design

Oferim servicii complete de graphic design și oferim mereu idei noi  privind tendințele moderne în branding. Fiecare pagină este schițată individual și editată conform preferințelor clienților noștri! Prin utilizarea  elementelor de "wow", alegem arhitectura de design perfectă pentru succesul afacerii dvs.  

Mai mult

Automatizare

Automatizarea este cheia optimizării IT și a transformării digitale. Mediile IT moderne și dinamice trebuie să poată fi scalate mai repede decât oricând și automatizarea IT este vitală pentru a face acest lucru.

Mai mult

Outsourcing

 CreativSoft oferă servicii de outsourcing de cel mai înalt nivel, care ar contribui la reducerea costurilor afacerii tale prin eficientizarea componentei IT, furnizarea de soluții optime și aplicarea în folosul tău a cunoștințelor noastre!  
Rapiditate - Eficiență - Costuri reduse!

Mai mult

Contactați-ne

Contactați-ne