logo
Viber Phone Whatsapp
top button Created with Sketch.

Echipa Creativ Soft a demonstrat profesionalism și diligență pe toată perioada colaborării noastre, de la prezentarea ofertei și până la predarea site-ului. Echipa de asistență este mereu disponibilă și gata să te ajute, panoul de administrare este foarte practic, iar site-ul arată exact cum ne-am dorit. Vă mulțumim !

Vă dorim succese în continuare și cît mai mulți clienți satisfăcuți !

Caduc Valeria

Am apelat la compania Creativ Soft pentru crearea unui site. Am rămas foarte mulțumit de receptivitate, cooperare şi faptul, că au ascultat şi implementat ideile expuse de mine. Sunt foarte mulțumit de design şi structura site-ului. Recomand cu încredere serviciile acestei companii!

Gheorghița Filip, Director

Recomandăm cu încredere Creativ Soft, au prețuri rezonabile, sunt prompți, lucrează foarte bine și iși îndeplinesc sarcinile în termen. 
Un atu important este lejeritatea pe care o avem în actualizarea conținutului site-ului. 
Pâna acum nu a existat nici o întrebare fără răspuns și nici o problemă fără rezolvare. Suntem multumiți de serviciile de care am beneficiat. 
 

Angela Spinei, Secretar responsabil

"Sunt companii despre care poți spune un cuvânt de bine, dar sunt și companii pe care ești gata să le recomanzi celor mai buni prieteni. Compania Creativ Soft se încadrează în cea de-a doua categorie. Colaborarea  cu Creativ Soft a depășit toate așteptările noastre. În procesul de lucru asupra paginii noastre web, echipa Creativ Soft a lucrat ca pentru propriul proiect. Nu numai au realizat întocmai ceea ce noi am solicitat, dar au și venit cu sugestii de îmbunătățire. Colaborând cu Creativ Soft ai certitudinea că ți-ai încredințat proiectul unei companii căreia îi pasă atât de realizarea proiectului cât și de succesul acestuia."

Cristina Palii, Director

Compania Euroglass Garant SRL este recunoscătoare Companiei Creativ Soft SRL pentru organizarea și executarea de înaltă calitate a lucrărilor la dezvoltarea și crearea de design a site-ului companiei noastre.

Toate lucrările s-au efectuat la un nivel creativ și într-un timp scurt. Lucrările de îmbunătățire a site-ului au fost efectuate rapid și fără costuri suplimentare. Dorim să menționam că un rol activ în cadrul proiectului de dezvoltare a site-ului l-a avut programatorul care a realizat proiectul, care a ajutat la aranjarea gândurilor și ideilor pentru obținerea rezultatelor excelente. Avem plăcerea de a recomanda compania Creativ Soft SRL ca un partener profesionist și de încredere.

Igor, Administrator

"În numele Centrului Medical OculusPrim, Incrus SRL îmi revine deosebita plăcere de a va transmite sincerele noastre mulțumiri pentru amabilitatea și profesionalismul cu care ne-ați oferit suportul și colaborarea dumneavoastră întru realizarea site-ului nostru www.oculusprim.md. Realizat cu succes se bucură de aprecierea vizitatorilor grație conținutului variat, cu o paleta bogată de informație, pe care le-am conceput și le-am realizat în parteneriat comun.
Vă mulțumesc pentru colaborare. Primiți gîndurile noastre bune, precum și asigurarea că Centrul Medical OculusPrim va fi alături de inițiativele și proiectele dumneavoastră."

Angelica Jardan, Director

Am fost impresionați de profesionalismul și seriozitatea echipei CreativSoft. De o deosebită utilitate ne-a fost abilitatea acestora de a crea rapid, eficient și estetic site-ul nostru.

Datorită profesionalismului membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitarile noastre legate de servicii IT.

Echipa Paradyz Showroom este ferm convinsă că CreativSoft este un colaborator prefesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa și apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.

Jereghi Gheorghe, General Director

 ,,Un proiect bine realizat înseamnă un antreprenor mulțumit. Un antreprenor mulțumit, înseamnă o mulțime de clienți satisfacuți. 
Mulțumim echipei Creativ Soft pentru un site frumos și ușor de navigat. Ați dat dovadă de seriozitate și punctualitate. Atitudinea este totul!
Cu siguranță și cu alte proiecte vom colabora.  Succese în continuare! "

Nicolae Hudic, Director

 Mulțumesc mult băieților de la Creativ Soft. Site-ul nostru a ieșit super. Panou de administrare foarte comod, plus la asta și design-ul este perfect. Însă și mai mult ne-a bucurat prețul care a fost foarte atrăgător. 

Cu plăcere RECOMANDĂM!

Ecaterina, Administrator

"Fiind o companie cu ambitii si aspiratii mari am avut cerinte pe masura si in ceia ce tine de domeniu web al companiei. Am fost cuceriti de solutiile personalizate oferite de CreativSoft care ne-au ajutat sa atingem obiectivele propuse, acum avem un site cu un design web atractiv si cu un continut bine organizat. Tinem sa va multumim pentru profesionalizmul si dedicatia echipei, va dorim multi clienti satisfacuti in continuare."

Valeriu Verdeș, Director

"Vreau sa le multumesc echipei CreativSoft pentru  ajutorul acordat  in crearea, executarea si dezvoltarea site-ului nostru, www.amex.md. Datorita lucrarilor  foarte rapide si calitative,
acesta a devenit mai clar, comod si mai usor de folosit. Din partea companiei Cadazo Novitec SRL,  va dorim succese in continuare in dezvoltarea serviciilor web si cit mai multi clienti fideli. BRAVO!!!!"

Serghei Politov, Director