Recenzii

Aprecierea clienților contează!

Transconect

Sunt companii despre care poți spune un cuvânt de bine, dar sunt și companii pe care ești gata să le recomanzi celor mai buni prieteni. Compania Creativ Soft se încadrează în cea de-a doua categorie. Colaborarea  cu Creativ Soft a depășit toate așteptările noastre. În procesul de lucru asupra paginii noastre web, echipa Creativ Soft a lucrat ca pentru propriul proiect. Nu numai au realizat întocmai ceea ce noi am solicitat, dar au și venit cu sugestii de îmbunătățire. Colaborând cu Creativ Soft ai certitudinea că ți-ai încredințat proiectul unei companii căreia îi pasă atât de realizarea proiectului cât și de succesul acestuia.

Cristina Palii, Director

Amex

"Vreau sa le multumesc echipei CreativSoft pentru  ajutorul acordat  in crearea, executarea si dezvoltarea site-ului nostru, www.amex.md. Datorita lucrarilor  foarte rapide si calitative,
acesta a devenit mai clar, comod si mai usor de folosit. Din partea companiei Cadazo Novitec SRL,  va dorim succese in continuare in dezvoltarea serviciilor web si cit mai multi clienti fideli. BRAVO!!!!"

Serghei Politov, Director

Cesal

"Fiind o companie cu ambitii si aspiratii mari am avut cerinte pe masura si in ceia ce tine de domeniu web al companiei. Am fost cuceriti de solutiile personalizate oferite de CreativSoft care ne-au ajutat sa atingem obiectivele propuse, acum avem un site cu un design web atractiv si cu un continut bine organizat. Tinem sa va multumim pentru profesionalizmul si dedicatia echipei, va dorim multi clienti satisfacuti in continuare."

Valeriu Verdeș, Director

Corso

 ,,Un proiect bine realizat înseamnă un antreprenor mulțumit. Un antreprenor mulțumit, înseamnă o mulțime de clienți satisfacuți. 
Mulțumim echipei Creativ Soft pentru un site frumos și ușor de navigat. Ați dat dovadă de seriozitate și punctualitate. Atitudinea este totul!
Cu siguranță și cu alte proiecte vom colabora.  Succese în continuare! "

Nicolae Hudic, Director

Kosmetichka

 Mulțumesc mult băieților de la Creativ Soft. Site-ul nostru a ieșit super. Panou de administrare foarte comod, plus la asta și design-ul este perfect. Însă și mai mult ne-a bucurat prețul care a fost foarte atrăgător. 

Cu plăcere RECOMANDĂM!

Ecaterina, Administrator

EuroGlass

Compania Euroglass Garant SRL este recunoscătoare Companiei Creativ Soft SRL pentru organizarea și executarea de înaltă calitate a lucrărilor la dezvoltarea și crearea de design a site-ului companiei noastre www.euroglass.md.

Toate lucrările s-au efectuat la un nivel creativ și într-un timp scurt. Lucrările de îmbunătățire a site-ului au fost efectuate rapid și fără costuri suplimentare. Dorim să menționam că un rol activ în cadrul proiectului de dezvoltare a site-ului l-a avut programatorul care a realizat proiectul, care a ajutat la aranjarea gândurilor și ideilor pentru obținerea rezultatelor excelente. Avem plăcerea de a recomanda compania Creativ Soft SRL ca un partener profesionist și de încredere.

Igor , Administrator